onsdag 24 augusti 2022

Tillbaka till vardagen och tillbaka här

 



Sommarlovet är till ända och vardagen är tillbaka. Så ska försöka sparka igång bloggandet igen, både här och på den andra "sy-bloggen". Får se om jag lyckas 😅

Sommarlovet sprang över jättefort som alltid. Förstår inte varför sommaren alltid ska gå så fort när resterande årstiderna tar så himla god tid på sig att passera 🙄 Sista veckan av sommarlovet känns alltid så vemodig och trist. För barnens del var det lite blandat. Ozzy såg fram emot skolstarten eftersom han börjar i en ny klass i en ny skola, fast kvällen innan var han nervös...😅 Lowe tyckte att det skulle bli kul, men hade gärna haft lov ett tag till ändå, sa hon. Ella och Eddie såg verkligen inte fram emot skolstart, men det har ändå gått bra och dem har haft bra dagar i skolan så här långt. För Eddies del handlade mest om att han nu inte kommer ha storebror kvar på samma skola, lite rädsla över att han skulle bli ensam utan brorsan. För Ella del är det ju det att hon egentligen skulle behöva en annan form av undervisning som i tex en samundervisningsgrupp, men kvarnarna mal (jä_ligt ) långsamt eller står rentav helt still 😣 Bara att fortsätta kämpa för hennes rätt att få hjälp.


Kram



Tittar på just nu; The Blacklist på Netflix. Eller vi har faktiskt precis sett den till slut. Väntar nu med spänning till säsong 9 kommer på Netflix (finns redan på Viaplay).

Fiii sablar vilken bra serie!!!! Bästa serien jag har sett på hur länge som helst! Den har liksom allt!Älskar James Spader som Raymond Reddington. 

Lyssnar på just nu; The Blacklist spellista på Spotify så klart! 😂 

Inte nog med att serien är kanonbra. Musiken är också det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar