fredag 22 november 2013

En vecka med Poops


Efter en vecka med blöjorna från Poops kan jag bara sammanfatta med ett ord; super-duper-nöjd!!! Det absolut bästa AIO-blöjan vi har provat. Tog hälften av varje med Bambu/bomull och coolpass. Båda sorterna funkar kanon och båda är duktiga på att ta mycket väta. 
Passformen på killen med knubbiga lår är riktigt riktigt bra!


En hel del färg-gladare blev det även på blöjhyllan. Alla till vänster är nattblöjor (Alvehamns formsydda dagblöja i L och Alvehmans nattinlägg). Sen är det en del Mannamaa pocket, en blöja vi också gillar väldigt skarpt. AIO-blöjorna från Muksut däremot har fått hitta nya hem (sålda alltså) eftersom dem inte var en alls tillfredsställande passform på för Lilleman. Imse-blöjorna hänger kvar som reserv ett tag till, men kommer nog även de att säljas snart och bli utbytta mot flera Poops istället. Vill ha så många att vi går runt på tvätt var tredje dag (+ några att ha i skötväskan).

En annan fördel med Poops är storleks-spannet. Det är för 4-16 kg!!! Vilket innebär att även nästa kommer att kunna ha samma blöjor som Lilleman, samtidigt! Snacka om ekonomiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar