måndag 14 november 2011

Kaffekalas o bilstrul



Vilket kaffekalas det blev! Vilken kakfest! Ungdomarna fick in en ordentlig slant på fars-dags-kaffet. Föräldrarna i klassen är också ett härligt gäng att jobba med. Alla hjälps åt och många skratt mellan alla.

Idag får jag på nya vinterdäck på bilen, Skönt att kunna köra säkert i vinter men kostsamt förstås :p Efter det ska den vidare till verkstan som ska fixa fläkten. Har kört omkring ett kylskåp ett bra tag nu och atchoo förkylningarna lämnar oss inte. Inte undra på när fönstret måste vara lite öppet för att inte alla rutor ska imma igen helt. Brrrr! Som att det inte räckte så gick iallafall remmen till servon av idag också!
Dyrt med bil. Men va 17 göra när man bor mitt ute på landet, utan en vettig kollektivtrafik i närheten? Måste ju ha den.
Blir inte så många julklappar i år...om jag inte trollar med knäna och det brukar jag ju kunna vara ganska bra på. Klart att ungarna ska ha julklappar fastän mammas bil strular överdrivet mycket!
Näpp, häpp! Nu ska här tvättas, eldas, bäddas rent i sängar, dammsugas, rastas hundar o ungar o stekas pannbiff med lök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar