fredag 17 januari 2014

En riktig lugn mys-fredag


Fredagar är Lowe ledig från förskoleklass vilket innebär en smula sovmorgon. Trots det har jag alltid alarmet på samma tid, men det är alltid lika skönt att bara kunna trycka på snooze och somna om några gånger. Lilleman tog sig sovmorgon han också. Han ser alltid lika gosigt nyvaken ut när han står med snutten i handen och väntar på sin frukost. 


Ute var det -3 idag, grått och rejält blåsigt. Båda tjejerna har blivit så nariga i ansiktet av kylan, så vi bestämde oss för att stanna inne idag. Jag tog (äntligen!) tag i att sy ihop/fästa trådar i stickningar som legat färdiga väldigt läänge. Jag var riktigt huttrig idag så det var skönt att hålla till i köket i närheten av vedspisen.


Och fixade en snodd till de "nya" paret ullbrallor som saknade en sådan. Blev lätt att dem gled ner över blöjbaken på Lilleman annars.
Sen bäddade vi ner oss i soffan och såg på Askungen. Helt plötsligt kom sambon hem. Dem hade jobbat i sån fart att dem kunde sluta 3 timmar tidigare. När det var dags för Lillemans middagsvila hade båda töserna och pappan slumrat till i soffan framför teven... :)


Fick ett par nya böcker med posten idag. Ska sätta mig med dem i lugn o ro sen ikväll.

Visserligen ska det föreställa helg i morgon, men sambon ska jobba några timmar och Samuel har skola 9-14, så det kommer nog kännas lite av vardag ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar